BlueCash-50

BlueCash 50 este singura casă de marcat avizată de Ministerul Finanțelor care include într-un singur dispozitiv portabil Funcțiuni de emitere bon fiscal și de acceptare plată cu cardul, utilizând aplicația free proprie de vânzare sau diferite alte aplicații soft. Menționăm printre aceste alte aplicații compatibile Android/BC50, aplicațiile SmartBill, Micropos sau Freya.

 Avantaje BlueCash-50

  • Sim Date și Voce: BlueCash 50 are un modem 4G LTE incorporat, care permite conectarea la Internet și transmiterea datelor către ANAF.
  • Android 10: BlueCash 50 rulează pe sistemul de operare Android 10, care oferă o interfață pentru utilizator simplă si intuitivă și acces la o gamă largă de aplicații din Magazin Play.
  • Echipament fiscal: BlueCash 50 este un echipament fiscal avizat care respectă cerințele legale în vigoare.
  • EFT POS: BlueCash 50 acceptă plăți cu cardul prin intermediul unui cititor de carduri cu sau fara contactless.
  • Scanner 2D: BlueCash 50 este echipat cu un scanner 2D care permite citirea codurilor de bare de pe produse.
  • Printare documente fiscale și nefiscale: BlueCash 50 poate imprima documente fiscale, cum ar fi bonuri fiscale și facturi, precum și documente nefiscale, cum ar fi note de plata sau proforme.
  • Doua camere foto: BlueCash 50 este echipat cu două camere foto, care pot fi utilizate pentru a captura imagini ale produselor comercializate.

BlueCash 50 este o soluție de vânzare portabilă și versatilă, care oferă o gamă largă de avantaje.

Utilizarea BlueCash 50 este  o alegere excelentă pentru firmele mici care caută o modalitate de a vinde rapid și ușor, utilizând un singur dispozitiv pentru scanare, emitere bon fiscal și  pentru încasare cu card.

 

BLUE CASH 50
BLUECASH 50 DIAGRAM