Smartcash RMS – Retail Management System

Smartcash RMS acoperă toate formatele comerciale, indiferent de complexitate, de la magazine sau cafenele până la hypermarket-uri sau depozite cash & carry.

Puncte forte Magazine Individuale

Aplicații dezvoltate pentru omul din magazin

Programele din suita SmartCash RMS sunt proiectate pornind de la nevoile specifice ale magazinelor, înglobând o experiență în retail de 22 de ani.  Un program de facturare sau de contabilitate, oricît de bun ar fi el, nu poate substitui o aplicație dezvoltată special pentru oamenii de la tejghea.

Stoc și vânzări perfecte

Vă invităm să intrați pe site-ul comunității utilizatorilor SmartCash din România și să întrebați dacă programele noastre întrețin o gestiune corecta și exactă. Acesta este un diferențiator important față de celelate soluții de pe piață. Pe scurt, dacă vreți un stoc corect, care să vă ferească de abuzurile angajaților rău intenționați, alegeți SmartCash.

Platformă software cu număr mare de utilizatori

Cu o comunitate de peste 75000 de utlizatori la nivel național, SmartCash RMS este cel mai răspândit software pentru magazine din România. Asta înseamnă că este destul de ușor să angajați vânzători calificati care au mai lucrat cu platforma noastra software.

Integrare contabila simplă

Odată ce ai înregistrat datele în SmartCash, ele pot fi cu usurință exportate în cele mai răspândite programe de contabilitate ale momentului cum sunt: Saga, WinMentor, WizCount, Neomanager ori BOrg.

 

magister soft