Nu amânati deciziile pentru asigurarea securitatii casei sau afacerii dumneavoastra!

Achizitia unui sistem de securitate care sa raspunda nevoilor fiecarui client dar sa corespunda si bugetului disponibil, este greu de pus în balanta, devine o sarcina dificila. Noi va putem ajuta în aceasta alegere prin solutia personalizata adaptata nevoilor reale cât si bugetului.

Societatea noastra ofera sisteme de detectie efractie clasice dar si in tehnologii mai noi, exemplu tehnologii IP sau fara fir, atat pentru locatii rezidentiale cat si pentru retail, de la magazine mici si supermarketuri pana la mall-uri, depozite, fabrici, scoli si licee sau alte unitati de utilitate publica.

Securitatea unui obiectiv inseamna protejarea atat a obiectivului cat si a imprejurimilor acestuia; detectia efractiei se insoteste deseori cu supravegherea video, controlul accesului sau cu sistemul de management al cladirii, pentru a realiza un sistem complex de securitate.

gb-service-detectie-efractie-sisteme-de-securitate
gb-service-ro-sisteme-de-control-acces

Indiferent de solutia aleasa, avantajele sistemului vor fi urmatoarele:
– Sunteti alertati in orice moment, in cazul unei patrunderi prin efractie.
– Aveti posibilitatea de a va conecta la un dispecerat de interventie.
Gardienii dispeceratului intervin in locatie aunci cand apar incercari de efractie semnalate de centrala de detectie.
– Descurajarea eventualilor infractori in incercarea de patrundere in spatiul protejat cu un sistem de detectie efractie prin pozitionarea usor vizibila a sirenei exterioare si a stickerelor de marcaj.
– Posibilitatea de a accesa sistemul de pe telefonul mobil.
– Va permite controlul angajatilor in cazul unui eveniment, prin repartizarea de coduri individuale pentru fiecare dintre acestia. Sistemul permite stocarea in memoria de evenimente a codului persoanei care armeaza si dezarmeaza.
– Beneficiati de reduceri pentru asigurarea locuintei sau spatiilor comerciale.