SOLUTII INTEGRATE DE COMUNICATII

GB SERVICE SRL, furnizor de produse PANASONIC, TOPEX si SIEMENS, este unul din principalii furnizori de echipamente de telecomunicatii din judetul Valcea, avand o experienta de peste 20 de ani in mai bine de 120 de proiecte pentru centrale telefonice, retele de centrale telefonice, solutii de comunicatii avansate.

Societatea noastra ofera pe langa echipamente de telecomunicatii si servicii de proiectare, consultanta, instalare si service, posibilitatea de a beneficia de sisteme de comunicaii integrate de date cu cele de telefonie.

Avantajele unei centrale telefonice:
– aplicatii acounting: generea de rapoarte de cost la nivelul fiecarui utilizator cu posibilitatea introducerii de parola pentru fiecare angajat.
– casute voice-mail
– automated attendant – poate suplini sau inlocui cu succes o centralista, exista posibilitati de postare de mesaje de intampinare si ghidare pentru legatura cu un anumit departament
– asistent personal – cand cineva va suna si nu puteti raspunde, asistentul personal face legatura apelantului catre casuta dumneavoastra vocala, numarul de telefon fix sau mobil sau catre operatoare.
– agenda telefonica comuna la nivelul companiei.
– posibilitate de intruziune in convorbiri.
– coduri personalizate pentru toti utilizatorii printr-un cod unic ce identifica fiecare utilizator, abonatii pot apela numere externe de la orice terminal, costurile convorbirilor fiind adaugate in contul personal.
– LAN (local area network).
– ARS (automatic route selection).
– hunting – apelul nu va mai astepta raspunsul apelatului ci va fi preluat in mod automat de catre primul utilizator ce are linia telefonica libera.

Facilitati:
– opiuni ISDN
– opiuni Dect