CE ESTE UN SISTEM DE CONTROL AL ACCESULUI?

   Un sistem de control acces reprezinta totalitatea componentelor ce au rolul de a controla accesul persoanelor si/sau mijloacelor auto intr-un spatiu / locatie / zona.

   In functie de specificul locatiei si a cerintelor de control al accesului, acesta se poate face folosind componente pasive sau activeComponentele pasive sunt reprezentate prin elemente de dirijare ce au doar scop orientativ (indicatoare, linii de demarcatie, etc.). Componentele active sunt reprezentate de echipamente electronice si mecanice ce au rolul de a permite accesul pe baza de reguli stricte de acces.

Avand o experienta de peste 10 ani (dezvoltare si implementare sisteme de acces control) specialistii DyTech va ofera solutii profesionale pentru controlul accesului persoanelor si/sau autoturismelor in locatia dumneavoastra.

gb-service-turnicheti

DE CE SA ALEG UN
SISTEM INTELIGENT DE ACCES CONTROL SI TAXARE PT AFACEREA MEA?

 

Un sistem de control electronic al accesului este extrem de eficient deoarece permite accesul intr-o locatie doar in urma unei autentificari. Acest lucru este posibil datorita dispozitivelor electro-mecanice ce tin blocate caile de acces (turnicheti, porti batante, bariere auto, yale electromagnetice, etc). In urma unei autentificari corecte sistemul va comanda deblocarea controlata a acestor dipozitive conform politicilor de acces implementate.

Societatea noastra furnizeaza la cheie sisteme de taxare si control acces persoane si autovehicule in locatii publice sau private
Implementarea sistemului de control acces si taxare va oferi beneficiarului urmatoarele avantaje:

– va realiza un acces intr-un mod controlat in locatie , fapt ce va elimina dezordinea si pierderile.
– va creste nivelul incasarilor si va oferi rapoarte complete asupra acestor incasari.
– va oferi beneficiarului rapoarte complete privind numarul de vizitatori si tipul acestora.
– va oferi rapoarte de trafic pe intervale orare si zile calendaristice, lucru care va permite o dimensionare optima a personalului angajat.
– va elimina posibilitatea fraudarii accesului de catre clientii sau angajatii rau intentionati.
– va oferi o imagine profesionala a managementului afacerii.

gb-service-ro-sisteme-de-control-acces

Sistemele ce control acces si taxare se folosesc pentru urmatoarele obiective:
STRANDURI, TIRGURI, SALI DE SPORT, STADIOANE, CENTRE SPA, EXPOZITII, PARCARI, LOCURI DE JOACA, TOALETE PUBLICE, PARTII DE SCHI, PATINOARE

Oferim produse, servicii si solutii complete pentru: acces si taxare cu coduri de bare, in tehnologie RFID, cu jetoane sau monezi, cu bariere auto, cu identificare biometrica, in regim self-service.