KENT Grand Star este un purificator cu 7 nivele de filtrare: filtru sediment, filtru carbon, ultrafiltrare, filtru osmoza inversa, lampa ultraviolete, filtru post carbon + filtru alcalinizare. Dezinfectie UV in rezervorul de apa.

Apa alcalina este recomandata de medici și terapeuți pentru ca efectele sale sunt deosebit de benefice asupra sanatatii. Alege purificatorul de apa KENT GRAND STAR pentru sanatatea familiei tale!

KENT Grand Star este cel mai bine vandut purificator premium de apa al producatorului KENT RO Systems Ltd. Acesta este un purificator, care se monteaza pe perete, ideal pentru apartamente, case si birouri, cu ajutorului caruia se poate purifica apa provenita din surse subterane, de suprafata sau din retele municipale de distributie a apei curente.

Acest purificator de apa este un mijloc prin care ii protejezi pe cei dragi de pericolele bolilor hidrice, ale virusilor si bacteriilor nocive prezente in apa, precum si impotriva metalelor grele si ale diversilor poluanti chimici. Aparatul se instaleaza usor si nu este nevoie de scule speciale.

KENT Grand Star are 7 trepte de filtrare: filtru sediment, filtru carbon, ultrafiltrare, filtru osmoza inversa, lampa ultraviolete, filtru post carbon + filtru alcalinizare. Pentru a mentine apa mereu proaspata si pura, in rezervorul de apa este amplasata o lampa cu ultraviolete.

Aparatul are doua inovatii patentate:

  • Tehnologia Mineral RO TM, patentata de catre KENT RO Systems Ltd. retine mineralele esentiale din apa purificata folosind un controler TDS. In acest fel furnizeaza o apa cu un nivel echilibrat de minerale, gustoasa si sigura pentru consumul uman. De asemenea, fiecare utilizator isi poate alege nivelul de minerale dorit.
  • Save Water Technology – Aparatele de purificare irosesc foarte multa apa prin procesul de osmoza inversa si retin doar o cantitate mica de apa, care este apoi purificata. Tehnologia de economisire a apei, de la KENT, foloseste un proces controlat de computer pentru a recupera cat mai multa apa, care va fi purificata.

Procesul de purificare in mai multe etape RO + UV + UF + TDS Control + Dezinfectie UV in recipientul de stocare face aceasta apa 100% viabila pentru consumul uman. Procesul de purificare in mai multe etape nu numai ca inlatura impuritatile dizolvate, cum ar fi substantele chimice, bacteriile, virusurile si sarurile, dar imbunatateste si gustul apei.

Purificatorul este un echipament SMART RO – are un microprocesor care monitorizeaza si afiseaza digital statusul rezervorului, durata de viata a filtrelor si calitatea apei purificate. In momentul in care calitatea apei nu mai este in parametrii, microprocesorul opreste functionarea aparatului.

Aparatul vine impreuna cu un kit de montaj complet, in care se regasesc instructiuni detaliate, gandite astfel incat sa ajute utilizatorii. De asemenea, oferim asistenta telefonica pentru toti clientii nostri si servicii de instalare in anumite localitati din tara.

Capacitate mare de stocare si purificare
KENT Grand Star are o capacitate mare de stocare a apei purificate(rezervor de 9 litri), astfel ca in regim normal poate purifica peste 20 de litri/ora.

Dezinfectie UV a rezervorului de apa purificata
Kent Grand Star vine cu o functie de dezinfectie UV permanenta a rezervorului de apa purificata. Acest lucru ajuta la pastrarea apei din rezervor fara contaminanti, pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta este una din optiunile vitale pentru pastrarea calitatii microbiologice a apei.