Filtrul antibacterian Kent Health Plus face parte din gama de produse dedicate purificarii apei si intretinerii sanatatii, a producatorului KENT RO SYSTEMS LTD. Acesta ofera protectie antibacteriana tuturor celor care utilizeaza apa de la robinet.

De ce protectie antibacteriana?
Protectia antibacteriana in baie este obligatorie avand in vedere ca de multe ori apa de la robinet poate veni incarcata cu bacterii sau alti agenti patogeni. Copiii, persoanele in varsta si bolnavii sunt cei mai expusi, in momentul in care se spala pe dinti sau pe maini si au plagi deschise.

Desi apa pleaca dezinfectata (in general cu hipoclorit de sodiu) din statia de filtrare a apei, tevile de transport sunt de cele mai multe ori intr-o stare deplorabila (ruginite si gaurite). Pe aceste tevi exista asa numitul bio-film, un strat de microorganisme care se formeaza pe suprafetele aflate in contact cu apa. Incorporarea agentilor patogeni in bio-film ii protejeaza de biocizii care altfel ar ucide sau ar inhiba aceste organisme. In mod normal controlul microbian continuu, remanent la clorului (hipoclorit de sodiu), dureaza in jur de 2 ore. Asadar, daca apa nu trece printr-o statie de clorinare intermediara, ea isi pierde protectia antimicrobiana.

Filtrul antibacterian Kent Health Plus este un produs complementar al purificatorelor de apa KENT.

Kent Health Plus este un produs inovativ care inglobeaza ultima generatie de filtre si care functioneaza conectat la reteaua municipala, fara a avea nevoie de electricitate.

Filtrul KENT Health Plus foloseste tehnologia cu membrana UF (ultrafiltrare) pentru eliminarea bacteriilor din apa. Membrana UF retine particulele mai mari sau egale cu 0,01 microni, fiind capabila sa elimine intre 90 – 100% din agentii patogeni din apa. Filtrul functioneaza fara electricitate iar apa rezultata este lipsita de bacterii si virusi.

Design-ul compact si instalarea foarte usoara il fac ideal pentru asezarea sub lavoarele din baie sau chiuvetele din bucatarie. Cu ajutorului lui obtineti apa filtrata, libera de bacterii, pentru spalarea dintilor, a mainilor, precum si a fructelor si a legumelor.

Durata de viata preconizata a membranei UF este mai mare de 1 an (in conditii de testare )

KENT Health Plus – lucreaza la o presiune scazuta si de aceea are un debit mare de apa procesata. Un mare avantaj este faptul ca nu are nevoie de electricitate pentru a putea functiona.

Toate produsele destinate purificarii apei marca KENT au cele mai importante certificari internationale din domeniu si sunt livrate in Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia.

Specificatii

Product Code 11089
installation Wall-mountable Under-the-sink
Net Weight 370g
Product Dimension 270 (L) x 70 (W) x 70 (H)
Max. Water Flow Rate 1.0L/min (Under standard testing conditions)
Filter Material Hollow Fiber UF Membrane (polysulfone)