Legumele și fructele pe care le consumăm sunt pulverizate cu pesticide, insecticide și alte substanțe chimice dăunătoare. Clătirea lor cu apă de la robinet nu este suficientă pentru a elimina urmele de substanțe chimice, expunându-vă astfel la efecte adverse. KENT utilizează o tehnologie puternică de ozon pentru sterilizarea fructelor și legumelor, făcându-le potrivite pentru consum.

Avantaje:

-inlatura pesticidele de pe legume si fructe, si distruge hormonii din carne sau peste;
– creste perioada de prospetime a alimentelor;
– dezinfecteaza apa;
– distruge proliferarea bacteriilor, virusiilor, protozoarelor parazite si alte micro-organisme;

Ozonatorul (Igienizatorul) de legume și fructe KENT Table utilizează o tehnologie puternică cu ozon pentru sterilizarea fructelor și legumelor, făcându-le potrivite pentru consum.

Design compact
Ozonatorul de legume și fructe KENT Table are un design elegant și compact, care economisește spațiu și îl face ideal pentru amplasarea pe blatul din bucatarie.

Tehnologie de dezinfectare pe baza de ozon
KENT Table folosește o tehnologie revoluționară de dezinfectare a ozonului, care ucide bacteriile, virusurile, ciupercile și alți agenți patogeni prezenți pe produsele alimentare care pot duce la boli transmise de alimente.

Curăță carnea și fructele de mare
Kent Table Cleaner oxidează eficient substanțele chimice reziduale și curăță antibioticele de la suprafața cărnii și alimentelor de mare pentru a-l face sigur pentru consum.

Menține prospețimea produselor alimentare
Kent Table Cleaner curăță hormonii de la suprafața produselor alimentare, îi menține proaspăt o perioadă mai lungă de timp și crește, de asemenea, durata de valabilitate.

Nu sunt necesare consumabile
Acest aparat nu folosește consumabile pentru producerea Ozonului. Este produs folosind oxigenul prezent în atmosferă. Prin urmare, nu necesită nici un serviciu sau înlocuirea pieselor.

Specificatii

Product KENT Vegetable & Fruit Disinfectant
Input Voltage 230V AC 50/50 Hz
Rated Power Consumption 13 Watts
Timer Options 15 mins/ 30 mins
Ozone Output 200 mg/hour
Noise Less than 45db
Output Air Pressure > = 0.15 kg/cm 2
Operating Temperature 0 – 40° C
Dimensions L260 W145 H150 (mm)
Net Weight 1723 gms